Dödsbon

Att ta hand om ett dödsbo är för anhöriga ofta en stor börda. Inte bara sorgen ska bearbetas utan även en mängd praktiska saker. När allt pappersarbete är avklarat återstår det att ta hand om bohaget. Föremål ska delas upp rättvist, en del måste avyttras samt övrigt bortforslas. Därefter måste hemmet städas inför försäljning eller överlåtelse.

Björnssons Auktionskammare har lång erfarenhet av att ta hand om dödsbon. Sedan 1995 har vi hjälpt många anhöriga i hela Skåne. Vi kan hjälpa till med värdering inför en bouppteckning samt även värdera enskilda föremål så att en rättvis uppdelning kan ske av föremål som önskas sparas. Överblivna föremål hjälper vi er att sälja på våra väletablerade online-auktioner i samarbete med Auctionet. Där kan ni känna en trygghet med att föremålen får bästa möjliga exponering med bild och text samt att de uppnår en hög prisbild. Kvarstoden av lösöret som ej går att sälja på auktion ombesörjer vi tömning av. En del föremål skänkes bl.a. till Barncancerföreningen m.fl. och övrigt bortforslas till återvinning. Om det krävs en flyttstädning därefter så tar vi även hand om denna.

När det gäller hela hem och dödsbon bokar vi alltid ett hembesök där vi tillsammans går igenom den bästa lösningen för er. Ni får under ett hembesök information om vilka kostnader som kan uppkomma samt ett ungefärligt värde på vad försäljningen kan inbringa. På så vis kan ni känna er trygga och råkar inte ut för oförutsedda kostnader. Alla våra hembesök är kostnadsfria. Önskas skriftliga värderingsintyg utgår en avgift för dessa.

Ni är alltid hjärtligt välkomna att kontakta oss om ni har frågor gällande hantering av dödsbon m.m.

Hembesök bokas enklast på 046-125540 eller på info@bjornssons-auktioner.se

Vi ombesörjer värdering, hämtning, försäljning, tömning samt städning av dödsbon i hela Skåne och har genom åren haft många nöjda kunder i bl.a. Lund, Malmö, Falsterbo, Skanör, Höllviken, Vellinge, Trelleborg, Ystad, Tomelilla, Simrishamn, Helsingborg, Höganäs, Landskrona, Eslöv, Torekov, Ängelholm, Båstad, Höör, Hörby, Hässleholm, Kristianstad, Lomma, Bjärred, Barsebäck, Dalby, Staffanstorp, Arlöv, Hjärup, Åkarp, Svedala, Södra Sandby, Kävlinge och Furulund m.fl.

x
Björnssons Auktionskammare använder cookies   Läs vår Integitetspolicy. OK